top of page
Comment on aide

Hoe kunnen we u helpen?

Accompagnement.png

BEGELEIDING.

RéalisationGraphique.png

GRAFISCHE REALISATIE.

Developpement.png

APPLICATIEONTWIKKELING.

Al meer dan 20 jaar helpt Underside bedrijven om sterk te zijn op hun markt dankzij digitale hulpmiddelen door hen te begeleiden bij het vaststellen van de behoeften en het creëren van innovatieve ideeën. Daarbij maken we vooral gebruik van methodieken als Design Thinking en Fantastic 4.

Wij ontwerpen uw gebruikersinterfaces via LEAN UX en creëren uw grafische en visuele elementen, of ze nu in 2 of 3 dimensies zijn. 

Wij ontwikkelen uw applicaties op smartphones, tablets, computers en virtual reality headsets. We gebruiken WEB, native, hybride en augmented reality technologieën. Uw digitale oplossingen zijn meer getalenteerd dankzij Artificiële Intelligentie en in het bijzonder Deep Learning.

MarketingEtCommunication.png

MARKETING & COMMUNICATIE.

GestionParcsAppleLinux.png

BEHEER VAN APPLE- & LINUX-APPS.

NosProduits.png

ONZE PRODUCTEN.

Wij ondersteunen de inzet van uw apps op de markt door middel van onze marketing-, visuele communicatie- en copywriting-diensten.

Onze teams van systeembeheerders zijn experts in de implementatie en het onderhoud van Apple- en Linux-computersystemen. Underside is een van de grootste leden van het Apple Consultant Network en we zijn partners van oplossingen zoals JAMF, Ubiquity, Cisco Meraki en Mobile Iron.

Underside biedt ook eigen producten aan en vooral Display, waardoor retailers en diverse bedrijven hun displays centraal kunnen beheren. Display maakt ook de weg vrij voor het creëren van schermwanden en interactie met bezoekers via touchscreens (Monolith).

Partenaires

Samen sterker.

Underside selecteert haar partners met de grootste zorg.

Zij delen onze visie en helpen ons oplossingen met een hoge toegevoegde waarde te bieden.

easi-logo-white.png
acn.png
cisco.png
jamf.png
jamf.png
mobile.png
mosyle.png
peerless.png
samsung.png
sophos.png
syno.png
Addresses

Waar vind je ons?

Underside HQ

5 Avenue Georges Lemaitre

6041 Charleroi

BELGIË

Underside US

261 Madison Avenue (15th level)

10016 New York

USA

bottom of page