top of page

Back-up door Underside.

Gegevensbeveiliging is de kern van het nieuws.

 

Een back-up maken van uw gegevens op een schijf is één oplossing. Het is eenvoudig, maar je kunt het vergeten, en als het aan de computer is bevestigd en verloren gaat of gestolen wordt, verdwijnt de schijf met de computer.

 

Een alternatief is het gebruik van een Cloud. De gegevens staan niet meer in de buurt van de computer, maar u moet niet vergeten te controleren of de back-up wordt uitgevoerd, hij is vaak moeilijker op te zetten en u kunt zich afvragen waar uw gegevens zijn en of ze wel echt veilig zijn.

 

De angst om honderden uren werk te verliezen kan een grote zorg worden en een dagelijkse stressfactor. Daarom hebben wij bij Underside lang en diep nagedacht over de beste manier om deze problemen te verlichten.

 

Dat is hoe Backup by Underside is geboren. Een oplossing die 100% is ontworpen en bedacht voor Apple machines, waarbij Underside al jaren de referentie is op dit gebied. Deze toepassing is eenvoudig en veilig en maakt een back-up van uw gevoelige gegevens op een speciale Cloud, in Europa, en onze experts bieden ondersteuning om uw vragen te beantwoorden en u in alle omstandigheden bij te staan.

DE KOSTEN ZIJN VAST EN OMVATTEN:

- Opslagruimte voor uw gegevens in Europa.

- Installatie en eerste configuratie.

- De toepassing wordt bijgewerkt.

- Maximale veiligheid door versleuteling van de gegevens die van de ene kant naar de andere kant worden getransporteerd.

- Menselijke ondersteuning in geval van problemen.

1/5
Contact

Neem contact op.

Als dit nieuwe product van Underside uw aandacht heeft getrokken, aarzel dan niet langer en vul het onderstaande formulier in!

arrow&v
btn2.png
bottom of page