top of page

DE WERELD VERANDEREN?

DAT DOEN WE SAMEN!

Je digitale transformatie start vandaag.

Innoveren? Iederéén wil dat tegenwoordig. Zich transformeren. Anders functioneren. Nadenken over nieuwe manieren om dingen te maken, dingen te zien.

Digitale transformatie, dat is veel méér dan digitalisering. 

Het is meer dan inschakeling van digitale tools: we hebben het over transformatie, over baanbrekende grensverlegging.

Digitale transformatie, dat is vandaag essentieel.

Wij staan klaar om die mooie uitdaging samen met joú aan te gaan!

transformation digiale

Behoeften identificeren - ideeën creëren.

DesignThinking_PNG.png

Design Thinking is een innovatief, flexibel en iteratief instrument dat tot doel heeft concrete behoeften vast te stellen en ideeën te genereren om daaraan tegemoet te komen. Door middel van collaboratieve workshops is de methode gebaseerd op co-creatie van waarde en gericht op de mens. Het doel: uw projecten optimaliseren, risico's verminderen en leiden tot ontwrichtende ideeën die in uw digitale transformatiestrategie kunnen worden geïntegreerd.

Fantastic4_PNG_Big.png

De Fantastic 4 is een ideatiemethode geïnspireerd door Design Thinking, gebaseerd op gemeenschappelijke concepten maar meer rechttoe rechtaan en ritmisch, om zo zeer snel van het conceptuele naar het praktische te gaan via het prototype van de geselecteerde ideeën. 

Mentoring_PNG.png

U wilt uw digitale transformatie starten of voortzetten, maar u weet niet waar u moet beginnen? Heb je veel vragen en wil je graag begeleid worden? Onze mentoren zijn er voor u en om uw bedrijf te helpen evolueren. 

Ontwikkeling van digitale oplossingen

Apps_PNG_Big.png

Wilt u een mobiele applicatie om uw bedrijf te helpen groeien? Wij bieden ontwikkeling op maat volgens uw behoeften.

SiteWeb_PNG_Big.png

E-commerce of showcase sites, wij begeleiden u bij de creatie van uw websites, van grafisch ontwerp tot implementatie.

AR_PNG_Big.png

Gebruik augmented reality om uw producten te tonen of interactieve marketingcampagnes voor uw klanten te creëren. 

VR_PNG_Big.png

Creëer uw virtuele werelden en laat uw gemeenschap ze ontdekken via virtual reality. Bewustzijnservaringen, ontdekking van onroerend goed, leuke en interactieve ervaringen... De mogelijkheden zijn talrijk.

StudioVirtuel_PNG_Big.png

Wilt u een virtuele studio, aanpasbaar van de ene show naar de andere en aanpasbaar aan de seizoenen? Onze experts staan klaar om u te helpen de 3D-studio van uw dromen te ontwerpen.

Chatbot_PNG_Big.png

Vertrouw taken toe aan een kunstmatige intelligentie die 24/7 beschikbaar is en bespaar tijd voor uw klanten en medewerkers.

Uitrol van oplossingen, support & maintenance.

ServiceIT_PNG_Big.png

Gebruikersondersteuning, IT asset management, datamigratie, machineconfiguratie en netwerk setup, onze experts staan tot uw dienst om u bij te staan en mee te denken over uw IT-omgeving zodat deze betrouwbaar, veilig en efficiënt is.

Contentcreatie & marketingsupport.

PhotoVideo_PNG_Big.png

Om ervoor te zorgen dat uw visuele identiteit perfect is, bieden wij u ook onze diensten in foto's en video's aan. Niets beter dan uw website en uw verschillende communicatie-uitingen op te waarderen met professionele en kwaliteitsbeelden.

CreationsGraphique_PNG_Big.png

Wij verwezenlijken uw grafische charters en verminderen uw communicatiedragers zoals flyers, logo's, affiches, grafische charters en animaties.

StratégieMarketing_PNG_Big.png

Om uw projecten te doen slagen, moet u een fase doorlopen waarin u uw marketing- en communicatiestrategieën bepaalt. Wij begeleiden u bij de definitie van uw doelstellingen, uw doelgroep en uw positionering, maar ook bij de definitie van het gebruikerspad en uw verschillende touchpoints. 

UXUI_PNG_Big.png

Onze experts staan ter beschikking om uw grafische interfaces zo te ontwerpen dat ze mooi, intuïtief en ergonomisch zijn. 

Download onze oplossingencatalogus.

Download de catalogus.

solutions
Cataogue
bottom of page